+385 20 676 400 +385 91 754 4340 info@hotel-bebic.hr

Sobe

Osim šest apartmana, u ponudi je i četrdeset klimatiziranih soba s mogućnošću korištenja saune, kao i satelitskih TV programa, te WiFi pristupa. Sve to je uključeno u cijenu boravka.

RAZLOG VIŠE ZA POSJETITI NAŠ GRAD

 

Osim ugode koju vam pruža boravak u Hotelu Bebić, na “dohvat ruke” vam je i izletnički dio naše ponude. Za mlađe goste koji vole sportski način života i aktivni odmor, u samoj blizini našeg hotela se nalazi Kite-surf klub Komin na ušću rijeke Neretve. Stalni sjeverozapadni vjetar maestral, 4-5 bofora, pješčana plaža, veliki i prostrani plićak čine ovaj spot savršenim za kitere, posebno za početnike.

Baćinska jezera, niz međusobno povezanih slatkovodnih krških jezera, 1,5 km sjeverno od Ploča. Sastoje se od šest spojenih i jednog odvojenog jezera: Oćuša, Crniševo, Podgora, Sladinac, Vrbnik, Šipak i Plitko jezero. Dubina im je od 3 do 45 metara. Okružena su livadama i jablanima, a duž niske pristupačne obale smjenjuju se male plaže i slikovite skupine vodenog bilja.

Za one malo starije i radoznalije, na samo sat vožnje od Ploča, smješten je biser hrvatsko juga Dubrovnik. Zidine koje ga okružuju, daju veličanstven pogled na cijeli grad i okolicu, unutar njih nalaze se mnoge znamenitosti, sakralni objekti, suvenirnice, restorani, tjekom ljeta u njemu se odvijaju ljetne igre, tako da nudi i bogate kulturne događaje.

Isto tako, na sat vremena udaljenosti u drugom pravcu se nalazi Međugorje. Međugorje je jedno od najpoznatijih katoličkih svetišta na svijetu, smješteno u blizini grada Čitluka, u južnom dijelu Bosne i Hercegovine. Broji oko 4300 stanovnika, a postalo je poznato kroz ukazanja Djevice Marije, koja se kao fenomen počela javljati 1981. godine. Od tada je ovo hercegovačko mjesto, uz Sarajevo, jedno od najposjećenijih turističkih centara BiH, koje godišnje obiđe oko milijun katolika iz cijelog svijeta.

SADRŽAJI

I

WiFi

I

Air Conditioning

I

Heating

I

Sauna

I

Satellite TV